Velkommen til KKC-forum

KKC-forum er en kommunikations platform for medlemmer og venner af Kolding Kirkecenter. Alle der har tilknytning til eller relation til Kolding Kirkecenter kan få adgang til KKC-forum.

KKC-forum er opbygget med lukkede fora for de grupper der er i kirken - f.eks. Ledergruppen, Lovsangsgruppen, Rengøringsgruppen m.fl. Her kan medlemmerne af de forskellige grupper tale sammen i fred og ro uden andre end gruppemedlemmer kan se det. For at få adgang til en eller flere af grupperne skal man være medlem af den pågældende gruppe.

Så er der også en "åben" del af KKC-forum, som alle der har fået tildelt adgang til KKC-forum kan se og skrive i. Der er forskellige fora: "Opslagstavlen" hvor kirkens ledelse kan give medlemmerne information m.m.,"Løst og fast snak", "Særlige oplevelser", "Invitationer/Bekendtgørelser" m.fl.

Et særligt vigtigt forum er "Teknisk Hjælp". Her finder man, i et underforum der hedder "HowTo/Hvordan gør man", en række anvisninger på hvordan man bruger KKC-forum. Disse har man også adgang til uden login ved at trykke på "Hjælp" i venstre side af den sorte menu bjælke her over.
Nyt emne
Der er ingen emner eller indlæg i dette forum.

Forumtilladelser

Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer