Lav en signatur

Her vil der komme en samling af anvisninger på hvordan du anvender KKC-Forum, og får mest ud af systemet. Mangler der en anvisning du synes der burde være i samlingen, kan du skrive et indlæg med ønsket nedenfor.
Besvar
Brugeravatar
PELP
Site Admin
Indlæg: 39
Tilmeldt: 25 jan 2020 15:08
Navn: Poul Erik Lind Pedersen

Lav en signatur

Indlæg af PELP »

I KKC-forum har du mulighed for, at lave en signatur som automatisk indsættes som afslutning på alle de indlæg og privatbeskeder du sender. Som udgangspunkt er det rart, at der er en signatur i indlæg da det jo identificerer den person der har skrevet indlægget. Det lægger også ligesom en høflig tone når man skriver noget i retning af "Med venlig hilsen".

Du kan nøjes med at lave en signatur der udelukkende består af tekst, men du kan også vedhæfte et billede for at gøre det hele lidt mere levende. Vi starter med ren tekst.

(Tip: klik på billederne for at gøre dem større.)

Som altid skal du være logget ind på KKC-forum.

Så finder du dit brugernavn øverst til højre på skærmen. Har du en Avatar (profilbillede) ses det lige ved siden af. Klik på dit brugernavn.

Billede

I dropdown menuen vælger du "Brugerkontrolpanel.

Billede

Så vælger du fanen "Profilindstillinger.

Billede

Og derefter vælger du menupunktet "Signatur".
Signatur_1.png
Nu dukker der en side frem med et skrivefelt - akurat lige som når du laver et indlæg. Her skriver du det du vil have til at står i din signatur, og hvis ikke du vil vedhæfte et billede trykker du på "Indsend" og du er færdig.
Signatur_2.png
Nu kommer der så en side frem hvor øverst kan se hvordan din signatur vil tage sig ud i et indlæg. Er du ikke tilfreds kan du bare redigere den i skrivefeltet. Husk "Indsend"
Signatur_3.png
Hvis du nu gerne vil have et billede med i din signatur, er det lidt mere udfordrende, men egentlig ganske lige til. Du skal selvfølgelig bruge et billede, men her er der lidt specielle ting du skal være opmærksom på. Der er egentlig ikke nogen systemafhængig grænse for størrelsen af dit signatur billede, men for at det ikke skal fylde alt for meget i forhold til hele indlægget, bør du begrænse dig. F.eks. er mit signatur billede på 300 x 93 pixels - altså ganske lille. Du kan se det nederst i dette indlæg. Er det meget større bliver det for dominerende.

Nu skal du bare gøre to ting.
I det forum der hedder "Bruger arkiv" skal du oprette et indlæg hvor du lægger dit billede ind.
we_Signatur_4.png
Brug fremgangsmåden for metode 1 beskrevet i dette indlæg.

Når det er gjort, så skal du bruge fremgangsmåden for metode 2 beskrevet i dette indlæg, for at kopiere adressen for det billede du lige har lagt ind i "Bruger"arkiv" over i din signatur. Husk at trykke på "Indsend" når du er færdig.

Så ender du med en side der ser ud noget i retning af dette:
Signatur_5.png
og din signatur, med billede, vil stå nederst i alle de indlæg du laver.
Med venlig hilsen

Poul Erik Lind Pedersen
24753221

Billede

Besvar