Send en PB (privat besked)

Her vil der komme en samling af anvisninger på hvordan du anvender KKC-Forum, og får mest ud af systemet. Mangler der en anvisning du synes der burde være i samlingen, kan du skrive et indlæg med ønsket nedenfor.
Besvar
Brugeravatar
PELP
Site Admin
Indlæg: 39
Tilmeldt: 25 jan 2020 15:08
Navn: Poul Erik Lind Pedersen

Send en PB (privat besked)

Indlæg af PELP »

I KKC-forum har du også mulighed for at sende en PB (privat besked) som kun den du sender den til kan se. Det er også ganske enkelt.

(Tip: klik på billederne for at gøre dem større.)

Som altid skal du være logget ind i KKC-forum.
Så går du op øverst til højre over topbilledet og trykker på "Private beskeder" (på små skærme er der kun et ikon for en bakke).
we_PB_0.png
Så kommer din PB indbakke frem. Er der beskeder til dig kan du åbne dem her - præcis som i dit e-mail program. Hvis der er ulæste beskeder i din indbakke vil du kunne se et rødt tal i bakken oppe i top bjælken. Vil du skrive en ny PB skal du trykke på "Ny PB".
PB_1.png
Nu får du en side frem som formentlig ligner din e-mail program en del. Der er et felt til modtager navnet, og her er det brugernavnet du skal have fat i. Kan du ikke lige huske det, kan du finde det ved at trykke på "Find en tilmeldt bruger" og følg anvisningen i denne vejledning.
Du skal også indtaste et emne i emnefeltet og så en tekst i det store skrivefelt. Tryk på "Indsend" og du er færdig.
PB_2.png
Du kan også sende en PB (eller en e-mail) til en anden bruger direkte fra vedkommendes profil. Når du er inde på profilen har du mulighed for at vælge "Send privat besked".
PB_4.png
Med venlig hilsen

Poul Erik Lind Pedersen
24753221

Billede

Besvar