Tilmeld - Log ind - Glemt kodeord

Her vil der komme en samling af anvisninger på hvordan du anvender KKC-Forum, og får mest ud af systemet. Mangler der en anvisning du synes der burde være i samlingen, kan du skrive et indlæg med ønsket nedenfor.
Besvar
Brugeravatar
PELP
Site Admin
Indlæg: 39
Tilmeldt: 25 jan 2020 15:08
Navn: Poul Erik Lind Pedersen

Tilmeld - Log ind - Glemt kodeord

Indlæg af PELP »

Tilmelding:
(Tip: klik på billederne for at gøre dem større.)

For at benytte dig af KKC-Forum skal du være tilmeldt. På en af nedenstående sider, som du vil komme ind på når du går ind på KKC-Forum, klikker du på en "Tilmeld" link som her er markeret med rød ramme, og følger anvisningen og udfylder den formular der dukker op. Bemærk, at de fire første linier samt dit navn SKAL udfyldes, hvorimod adresse og telefon er frivillig.
we_Tilmeld_1.png
we_Tilmeld_2.png


Log ind

Når du har tilmeldt dig og modtaget en mail om at din konto er aktiveret, kan du logge ind. Her skal du i en af nedenstående sider, udfylde brugernavn og adgangskode - som her er markeret med rød ramme - og så sætte flueben i "Husk mig" boksen. Klik så på "Log ind".
we_Login_1.png
we_Login_2.png


Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode, kan du klikke på "Glemt adgangskode", herunder markeret med rød ramme. Systemet vil så enten give dig en ny adgangskode og sende dig en e-mail med en aktiveringslink og din nye adgangskode eller et link hvor du selv kan vælge en ny kode. Nu kan du logge ind med den nye adgangskode. Hvis ikke det er en kode du selv har valgt bør du ændre den i din Brugerkontrolpanel til noget du kan huske. Se hvordan her.
we_Glemt_1.png
we_Glemt_2.png
Med venlig hilsen

Poul Erik Lind Pedersen
24753221

Billede

Besvar