Side 1 af 1

Overvåg fora/emner

: 29 jan 2020 20:00
af PELP
Hvordan ved jeg når der er sket noget på KKC-forum?

Jo, det gør du ved at overvåge fora og emner så du får enten en notifikation eller en e-mail når der sker noget i et forum eller bare et emne du overvåger. Du finder anvisning på ændring af beskedindstillinger her.

I KKC-Forum kan du overvåge hele fora eller enkelte emner så du får besked når der sker noget. På den måde går du ikke glip af nyheder eller spændende indlæg.
Først, lad os lige lære at kende forskel på et "forum", et "emne" og et "indlæg".
Et "indlæg" er de enkelte opslag som bliver lagt ind i KKC-Forum.
Et "emne" er en række indlæg der handler om samme emne - også kaldet en tråd. En bruger kan oprette et nyt "emne" som andre så kan besvare.
Et "forum" er en samling emner med beslægtet indhold - f.eks."Løst og fast snak" eller "Særlige oplevelser". Der kan også være "underfora" - altså et forum i et forum som f.eks. "HowTo-Hvordan gør jeg" i "Teknisk hjælp". Underfora behandles som almindelige fora. Brugere kan ikke oprette fora.

(Tip: klik på billederne for at gøre dem større.)

Og nu til overvågning.
Du skal selvfølgelig være logget ind i KKC-Forum.
Så finder du et "forum" som du er interesseret i f.eks. "Teknisk hjælp" og klikker på det.
we_Overvåg_1.png


Når du er inde i det forum du har valgt scroller du helt ned til bunden af skærmen og finder teksten "Overvåg forum" og klikker på den og du er færdig.
Hvis du arbejder på en lille skærm, f.eks. på en smartphone, så ser dit skærmbillede måske lidt anderledes ud. Der vil i højre side af den sorte bjælke i bunden af skærmen være tre lodrette linier. Tryk på dem og du finder "Overvåg Forum".
we_Overvåg_2.png


Ønsker du ikke længere at overvåge det pågældende forum gør du præcis det samme. Denne gang klikker du bare på teksten "Stop overvågning af forum".
we_Overvåg_3.png


Du kan også overvåge et enkelt emne i et forum. Her går vi ind i et underforum, "HowTo-Hvordan gør jeg?", og vælger det ønskede emne - her "Skift adgangskode".

we_Overvåg_4.png

Du klikker så bare på "Overvåg emne".
we_Overvåg_5.png
Overvåg_6.png

Tilsvarende hvis du ikke længere vil overvåge det pågældende emne, så klikker du på "Stop overvågning af emne".

we_Overvåg_7.png


På samme måde som du sætter systemet til at overvåge et emne, kan du også bogmærke et emne så du fra din brugerkontrolpanel hurtigt kan finde frem til det igen. Du vælger blot "Bogmærk emne" når du har trykket på skruenøglen.